… en kanelbulle efter spanskafilmen

I lördags var det så dags. Då släppte vi i Landskrona Filmstudio medlemskorten för våren. Då gubben är sekreterare i föreningen, var man på plats för att sälja kort och kön var låååång låååångt innan vi öppnade.

20190119_100025

Ha Ha, klockan 08.45, skrattade damerna  som stod först i kön när jag frågade hur länge de stått där. Vi skiftar om att stå här och så dricker vi kaffe emellan.

20190119_095922

Portarna öppnade vi alltså klockan 10.00 och inom 45 minuter hade vi sålt 422 medlemskort av de 447 vi kan sälja. Filmstudion fyller sex salonger mellan klockan 13.30 – 21.00 under sex måndagar, vilket är fantastiskt. Vad får de då för de 300 kronor de betalar, jo uppleva sex kvalitetsfilmer under våren. Vad är då en kvalitetsfilm undrar du kanske? Jo en film som normalt inte visas på denna biograf, film från alla världens hörn, Kina till Argentina. Konstiga filmer tycker en del, men tydligen inte dessa 422. Film att fundera över när man sett den och många är det som fikar efter filmen för att diskutera just vad de sett. En kanelbulle efter spanskafilmen. De du ….

vänneför livet

 

Författare: Gubbe med keps

En pensionär som känner sig lyxig att få bestämma över sin tid själv och dessutom få betalt för det.

En tanke på “… en kanelbulle efter spanskafilmen”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s